Höst i Barcelona

Karta Otillgänglig

Datum
2017-10-20 - 2017-10-22
Max antal deltagare
8
Pris
0,00 kr

Kategorier


Höst i Barcelona

När hösten känns som tyngst och mörkast smiter vi ned till Barcelona och släpper loss vår kreativitet i en förhoppningsvis lite mer värme och ljus. Barcelona är en perfekt stad för några dagars fotografering och här finns näst intill allt. Här hittar vi bland annat mysiga El Born (med sina smala gator som går kors och tvärs och fyllda till bredden med små tapasrestauranger, barer och butiker), arkitektur i världsklass (inte minst med mästerverk av Antoni Gaudì), en strand i världsklass mitt i staden, massor av god mat, trevliga människor… Allt lättillgängligt i en enkel och vänlig stad med bra kommunikationer.

Vi kommer ta oss runt och uppleva mycket av det som Barcelona erbjuder. Samtidigt får ni hela tiden fotouppgifter som ni ska lösa. Givetvis får ni hela tiden även den hjälp och information ni behöver för att lösa dem på bästa sätt. Vi kommer regelbundet stanna upp för en fika, en tapas eller annat trevligt och samtidigt titta på och diskutera de bilder vi tar. Hela tiden har du möjlighet att fråga och få hjälp
med det du tycker är svårt eller det du vill lära dig med om. Det kommer handla mycket om både bildkomposition och fototeknik men även en del om utrustning, val av motiv, m.m

Vi börjar med att ses på fredag kväll för lite snack, fotografering och god mat. Lördagen och söndagen är sedan helt fyllda med massor av fotografering, fotosnack, titta på bilder och så klart hinner vi även med att uppleva staden.


Boende: Bokas själv efter egna önskemål. Efter anmälan får du information och tips kring bokningen. Många väljer att dela rum med annan deltagare. Räkna med från 200kr/natt för del i dubbelrum.

Resa: Den bokar du själv efter egna önskemål. Kostnad varierar ganska mycket men i regel finns det flyg tor för mellan 700 – 1 400kr. Många väljer att passa på att stanna eller åka dit en eller ett par dagar tidigare.

Anmälan

Bokningen är stängd för detta evenemang.