Kursvärd

16880828017_fd10fac50a_oBl värd för en kurs och gå den gratis. 
Som värd för en kurs ordnar du med en lokal samt kaffe och the. Det är allt! Med kursvärdar får vi möjlighet till mer personliga och varierande kurslokaler samtidigt som det blir betydligt billigare för alla när vi inte behöver betala för en lokal som de flesta timmarna om dygnet står tom. I utnyttjar vi de lokaler som redan finns under några timmar när de ändå står tomma.
[divider]
Så här funkar det
1 Anmäl dig som villig att vara värd på kursen.
2 Du blir kontaktad och får förslag på en rad datum att välja på.
3 Välj det datum som passar dig bäst samt ange hur många deltagare du kan ta emot. Du kommer även behöva berätta lite mer om din kurslokal, men det får du mer information om då.
4 Kursen får ett datum samt plats.
5 De som anmält sig som intresserade får direkt en inbjudan samt förtur på kursen.
6 Alla kan anmäla sig till kursen på webbsidan.
7 Så fort vi får in minimigränsen på anmälningar går kurens igång och du går kursen för halva priset.
8 När vi sen får in ytterligare två anmälda går du kursen helt utan kursavgift.
[divider]Hur ser en kurslokal ut?
Har du ett konferensrum på jobbet? Får du använda det efter arbetstid? Bra då har du tillgång till den vanligaste typen av kurslokal för våra kurser. Det finns massor av konferenslokaler som står tomma under kvällar och helger och väldigt många arbetsgivare blir bara glada och hjälper gärna till om någon i personalen kommer med önskemål om att få hjälp med något som är personligt utvecklande.
Har du inte tillgång till ett konferensrum, men kanske någon annan lokal att erbjuda? Kanske en gemensam lokal i bostadsrättsföreningen eller varför inte ditt eget kök? Om du känner att den lokal du har i åtanke skulle funka och om minsta antalet angivna deltagare får plats i lokalen kommer det förmodligen fungera utmärkt.
[divider]
Har du frågor och funderingar kring lokaler är det bara att skriva ned dem här under så får du svar snarast.
[divider]

Ditt namn *

Din epost *

Din fråga